HTML

Dunai bűbáj

Találkozások, emberek, kapcsolatok. Férfiak, nők. Miértek és hogyanok. Kérdések és olykor válaszok. Események, villanások, élmények. Budapestről, a Duna-partról és máshonnan.

2008.09.29. 03:17 Ms Drama Queen

Egyenleg – dedicated to R.

A végső egyenleg mindig nulla. Vegyük csak az erőket: pozitív és negatív hatások kioltják egymást. Tűzvészt a zivatar. Amíg az északi féltekén tél van, délen nyár. Itt apály, ott dagály. Itt éjszaka, ott nappal.

Ugyanígy nullára fut ki a sorsok aggregátuma. Az Élet egyszerre ad és vesz el. És valóban: egy időben térít el egymás mellől két embert és keresztezi csodával határos módon, elképzelhetetlenül jó érzékkel másik kettő útját. Ez utóbbi élő példa pedig erőt adhat. Látva, hogy az egyensúly nem borul fel, hogy minden veszteséget nyereség kell, hogy kompenzáljon, el kell hinni, hogy a fordulatok rendszeresek. Elér az egyik, de nem kerül el, nem kerülhet el a másik sem. Addig is: kövessük figyelemmel a másokat utolérő kedvező fordulatokat és örüljünk velük! Mert egyedül ebből lehet erőt meríteni. És mert bizony Ők is megérdemlik. Igazán nagyon.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://dunaibubaj.blog.hu/api/trackback/id/tr60686571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R 2008.10.04. 22:29:11

Nem hazudtoltad meg az egyetemet ahova jársz :P
Tudod azon az áron, hogy az Élet két embert eltávolít azért, hogy másik kettő életét keresztezze, akkor inkább nem szeretném, hogy keresztezze az én életemet ilyen áron. Persze tudom, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. Szeretném ha boldog lennél te is és bármiből meríted a boldogságod én örülök neki :)))
Várlak vissza már nagyon!!!! Tudom tudom.... türelem..... türelem..... türelem..... ;))))
süti beállítások módosítása