HTML

Dunai bűbáj

Találkozások, emberek, kapcsolatok. Férfiak, nők. Miértek és hogyanok. Kérdések és olykor válaszok. Események, villanások, élmények. Budapestről, a Duna-partról és máshonnan.

2008.08.18. 02:47 Ms Drama Queen

Augusztus, Budapest

Nem a highlight-okról van szó. Nem is a szerelemről. Nem. Sokkal inkább az ízről. Máshoz nem hasonlítható. Erjedt szőlő, őrölt kávé, mentolos füst. Tapintható. A zenéjéről. Supernatural superserious. Az éjszaka végtelenségéről. Örökké tart.

Az utcán zajlik, a szigeten, tetőteraszon, aluljáróban. Kedves mosoly a coffeeshop-eladótól, ínycsiklandó illatok a mexikói étteremből, áfonyáspite mozijegyek a művészben, kollektív némaság a vetítőteremben, koktél a pincében. Lehetőség mindenütt ott lenni. A tömeggel együtt mozdulva ritmusra lüktet a vér. Bejárni a várost. Beszívni az illatát. Mindennek. Egészen a hajnali derengésig. És másnap újból. Ismét.

Milliónyi inger: lépcsőkön ugrálni, hit the road jack, üvegből pezsgőt inni, feneket rázni, elmerengeni, ábrándozni. Idealistának, realistának, optimistának lenni. Együtt. Egymásért, egymással. Everybody hurts. Ezt mind tudja a Város. Az éjszaka, a sötétség kitágítja és az érzékeket is felébreszti. Az érzelmek pedig dalba írva csendülnek fel. Chasing cars.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dunaibubaj.blog.hu/api/trackback/id/tr94620689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása