HTML

Dunai bűbáj

Találkozások, emberek, kapcsolatok. Férfiak, nők. Miértek és hogyanok. Kérdések és olykor válaszok. Események, villanások, élmények. Budapestről, a Duna-partról és máshonnan.

2008.09.26. 03:15 Ms Drama Queen

Még mindig a kezdetekről

Nagyjából olyan ez, mint az ősrobbanás-elméletekkel. Hogy van, vagyis volt a nagy Semmi, majd a hirtelen keletkező energia hatására egyszercsak sokminden lesz – és ezen a ponton a fizikai magyarázatoktól el is tekintenék. A lényeg, hogy az élet szakaszkezdetei is éppen ilyenek. A nagy ürességet egyszercsak kitöltik az újonnan keletkezett részek. Persze egy-két hely üres is marad – várva az alkalmas időt, amikor funkciójának megfelelően működhet.

De ez a köztes idő nem elvesztegetett, ez a köztes idő nem fájdalmas, nem elégedetlenségre okot adó, nem riasztó. Ez is része az Új etapnak. A folyamatnak, amelynek során akklimatizálódunk. Itt erőszaknak helye nincsen. Mindennek helye van, ideje van, amelyek kérés nélkül is eljönnek. Adódnak.

Így fordulhat elő az, hogy bizonyos időszakokban nem lehet szeretni. Vagyis dehogynem, lehet, nagyon is, többeket is, őszintén. Barátként. De szerelemmel… szerelemmel nem. Ahhoz nagyot kell lépni: átlépni, ami elmúlt és felkészülten várni az eljövőt. A kettő között pedig kicsit engedni az „önzésnek”, a könnyed magánynak. Hogy az ember ismét adni tudjon és kapni akarjon.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dunaibubaj.blog.hu/api/trackback/id/tr28682206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása