HTML

Dunai bűbáj

Találkozások, emberek, kapcsolatok. Férfiak, nők. Miértek és hogyanok. Kérdések és olykor válaszok. Események, villanások, élmények. Budapestről, a Duna-partról és máshonnan.

2008.11.08. 16:24 Ms Drama Queen

A learning by doing kudarca

A fajok közt a legmesteribb önkínzó az ember. Megszállottként keresi a boldog pillanatokat, és még ha teljesen tisztában is van vele, hogy csak áltatja magát, hogy csak tűnő ábrándot kerget és hogy az alig pár percig tartó lebegést követően a földet érés nagyon fájdalmas, akkor is… mindennek ellenére kapaszkodik abba a néhány percbe… amely után a változatlan fájdalomhoz újra hozzászokni még kínzóbb… mégis: a konstans, emésztő tépelődés közepette a karnyújtásnyira felbukkanó, ellenállhatatlannak ígérkező csábítás mindenkit lehengerel… kissé elsodor, majd partra taszít…

gyanítom, így vagyunk kondicionálva… nem bizonyulunk tanulékonynak érzelmileg… a learning by doing itt kudarcot vall…

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dunaibubaj.blog.hu/api/trackback/id/tr8757360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása