HTML

Dunai bűbáj

Találkozások, emberek, kapcsolatok. Férfiak, nők. Miértek és hogyanok. Kérdések és olykor válaszok. Események, villanások, élmények. Budapestről, a Duna-partról és máshonnan.

2008.06.30. 01:21 Ms Drama Queen

Elszalasztva

Hömpölygő emberáradat a metróállomáson – nyilván mindenki, egytől egyig mind a kétszázan (háromszázan??) kifelé igyekeznek, míg S. velük szemben, megküzdve a tébolyult tömeggel, a nyitott kocsiajtók felé halad, amikor… amikor bevillan neki, hogy ezt az arcot ő ismeri… ez az arc mélyen belevésődött emlékezetébe… ez az arc Valakié, aki megbántotta… ha pedig meg tudta bántani, akkor – bár ezt magának nehezen vallotta be S. – fontos volt neki… tekintete találkozott az övével, aki attól kezdve nagyon figyelt, kereste a saját emlékeit… majd amikor másodpercek töredéke alatt láthatóan rájuk lelt, megállt, éppen amikor S.-sel egymás mellé értek... két puszi, egy „hogy vagy”, egy „hogyhogy erre? Itt dolgozom a közelben” után ellenkező irányba indultak… és vélhetően S.-nek volt csak érdekes ez a találkozás… igazából bosszantotta, hogy ő nem kíváncsi rá… hogy nem akarja tudni, mi van vele… hogy egyáltalán van… és az is bosszantotta, hogy bosszantja a másik érdektelensége… mindenesetre S. tudja: az illetőnek fogalma sincsen, mit szalaszt el azzal, hogy nem akarja megismerni… már azért is kár, hogy valaha ismerte S.-et…

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dunaibubaj.blog.hu/api/trackback/id/tr81545397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása